Volwassenen

De RT juf begeleidt ook volwassenen.

NIEUW! Cursus voor volwassenen

In de cursus leer je 2 á 3 keer sneller lezen. Alle woorden worden gelezen en je onthoudt het beter.

De cursisten leren ook een mindmap maken. Deze mindmap kan je maken van wat je gelezen hebt, maar kan ook gebruikt worden als je aantekeningen maakt. Een mindmap is een hulpmiddel om informatie beter te onthouden.

De cursus vindt plaats op 1 en 15 november 2016 van 18:30 uur tot 20:00 uur.
De kosten zijn inclusief lesmateriaal en bedragen €130,=.

MELD JE NU AAN


Spelling

“Toen gisteren onze koning langs kwam, buigte/buigde/boog ik voor hem."
Weet u wat u moet invullen? Lastig hè?

Foutloos kunnen schrijven is belangrijk in ons dagelijks leven. Zoals op het werk, voor een sollicitatiebrief of wanneer we een e-mail willen versturen.

Of je nu jong of wat ouder bent, de juiste spellingswijze gebruiken is voor iedereen belangrijk. Veel mensen hebben hier nog steeds moeite mee. Dat is ook logisch, want de spelling van de Nederlandse taal is niet eenvoudig.

Vindt u dat uw spellingsvaardigheden voor verbetering vatbaar zijn, neem dan eens contact op met De RT juf. Zij helpt u graag verder.

Rekenen

“De broek kost €69,95. U krijgt 15% korting. Hoeveel betaalt u?”
In veel winkels wordt het antwoord al gegeven voor u. Maar wat als dit niet zo is? Dan is het wel zo handig dat u weet hoeveel u moet betalen. Voor uw dagelijks leven is goed kunnen rekenen een ‘must’.

Er zijn veel volwassenen die door willen leren. Ze volgen een MBO of HBO studie. Voor deze opleidingen moet een rekenexamen worden afgelegd. Zijn uw rekenvaardigheden niet zo sterk of verwacht u moeilijkheden bij het examen? Neem dan eens contact op.