Leerling Sophie (7 jaar) over De RT juf:
Ik vind het altijd leuk om naar bijles te gaan. Juf helpt me met dingetjes van school.
Leerling Naomi (11 jaar) over De RT juf:
Een tijdje geleden bleek uit de rapportcijfers dat onze dochter Kyra moeite had met rekenen.
Ik zit al een lange tijd op bijles en het is heel leerzaam.
Je krijgt hogere cijfers en leert het leuk met spelletjes er bij. Het is gewoon super leuk!
Leerling Bart (8 jaar) over De RT juf:
Ik wou dat mijn juf net zo uitlegt als juf Petra. Want nu snap ik het wel.
Leerling Eline (11 jaar) over De RT juf:
Ik zit al sinds groep 7 bij juf Petra. Eerst deed ik alleen spelling en nu ook rekenen.
Elke dag beginnen we altijd met een babbeltje dan praten we altijd over wat er in het wiekend  (week) is gebeurt. Elke keer is het weer super gezellig, ik ga er altijd met plezier naar toe.
De moeder van Michael (7 jaar) over De RT juf:
Mijn zoontje Michael zit alweer een jaar bij Petra. Ik ben heel erg blij met de resultaten die Michael boekt op school en dat is mede dankzij haar. Michael heeft dus duidelijk baat bij de extra begeleiding die hij van Petra krijgt. Reden genoeg voor mij om Michael, zolang als nodig, door te laten gaan met de rt lessen. Petra kan hem overal bij ondersteunen.

Ieder kind heeft mijn inziens wel ergens hulp bij nodig. Of het nou is met rekenen, met taal, dictee, schrijven etcetera, wat extra hulp en begeleiding kan een wereld van verschil maken. En Petra, geeft les aan de kinderen op een leuke manier. Mijn zoontje Michael gaat er met zoveel plezier heen en voelt zich bij haar, al helemaal thuis. Ik vind het alleen heel jammer, dat wij haar nu pas gevonden hebben. Ze is echt haar gewicht in goud waard.
De ouders van Kyra (7 jaar) over De RT juf:
Een tijdje geleden bleek uit de rapportcijfers dat onze dochter Kyra moeite had met rekenen. Omdat ze zo goed is in taal en lezen hadden we hier wat minder aandacht voor gehad. We zijn toen snel bijles voor haar gaan zoeken en hebben verschillende bijlesjuffen uitgeprobeerd. Uiteindelijk kwamen we bij juf Petra terecht. De leerruimte deed verzorgd aan en juf Petra bleek zeer gestructureerd en strak in haar aanpak. Dat is iets wat Kyra nodig heeft.

We zijn nu ruim een half jaar onderweg en Kyra gaat erg vooruit. Op school vinden ze haar vooruitgang zelfs opvallend. Juf Petra en de school stemmen goed op elkaar af waardoor we niet langs elkaar heen werken. Verder voelt het voor ons als ouders wat comfortabeler dat de last niet alleen op onze schouders rust. Kyra vindt het leuk om naar de rekenles te gaan, gaat rekenen dan ook steeds leuker vinden en er is inmiddels een goede klik. Kortom, we zijn blij met deze professionele ondersteuning!