Petra Fränzel is De RT juf

Petra Franzel bijles Lelystad

 

Petra is sinds 2007 remedial teacher in Lelystad

 
 

Ik ben sinds 1994 werkzaam in het onderwijs. Ik ben  begonnen als groepsleerkracht en daarna werd mij gevraagd om remedial teacher te worden. Deze taak heb ik met enthousiasme aanvaard. Ik was zelfs zó enthousiast dat ik besloot om mijn Master SEN te behalen, wat ik in 2011 heb gedaan. Vervolgens ben ik mijn eigen praktijk gestart, wat mij nog steeds erg goed bevalt.

Het blijft prachtig om te zien hoe kinderen groeien. Ze begrijpen de lesstof beter en daardoor gaan ze ook beter in hun vel zitten. En dat vind ik belangrijk. Niet zo zeer het prestatieniveau, maar wel de potentie. Ik ben van mening dat je uit een kind moet halen wat er in zit.

Meestal gaat dit vanzelf, maar soms heeft een kind een duwtje in de rug nodig.                      En daar ben ik voor.

In 2013 ben ik dyscalculie specialist geworden en in de loop der jaren heb ik mij hier steeds meer verdiept. Dit betekent dat ik inmiddels veel ervaring heb in het geven van rekenbegeleiding.  Uiteraard geef ik ook spellingbegeleiding.

In 2018 ben ik hypnotherapeut geworden.

Met nieuwe  tools in mijn gereedschapskist kan ik kinderen nóg beter helpen.

Maar ook hun ouders, als ze dit wensen.

Kortom: een unieke combinatie die inmiddels zijn vruchten afwerpt.

Een voorbeeld:

Een jongen van 7 jaar is telkens moe. Dit zit het leren en presteren in de weg. Door in gesprek te gaan en bepaalde technieken toe te passen slaapt deze jongen weer als een roos.

Hoe mooi is dat?

De RT juf helpt ook jouw kind graag!